Produse naturale din Bihor

Produse apicole din Bihor

duminică, 17 mai 2020

Paste cu spanac

Luna Mai 4 plina de spanac fraged și crescut cât natural 😁 așa ca facem aluat delicios  .
Tagliatelle  chiar nu merită altfel 😁, sunt ușor de făcut și  se pot tăia grosier  .
Avem nevoie de 80 -100 gr spanac crud și fără apă pe el . Se adaugă 300 gr făină  (eu am ales grâu durum) , se blenduiește totul foarte bine  , când totul e transformat într-o pudra verde se adăuga 2 oua mari , o lingura de ulei măsline,  o lingura sare . 
Se frământă bine  , aluatul obținut se lasă  la odihnit minim 30 minute . În frigider stă până la trei zile.  
Azi am făcut ravioli cu carne de miel , salvie și mult usturoi  .
Am făcut foi pentru lazania pe care le pun la uscat 
 Spor la făcut paste acasă  , sunt cele mai bune  . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu