Avem nevoie de 4 clatite mari și subțiri, eu am făcut dintr-un ou , 200 ml lapte , 30 gr unt topit , 300 gr faina aproximativ..
Clătitele le umplem cu o cremă din :300 gr branza bulce , 1 ou mare , 100 gr miere , coaja de lămâie , crema o amestecăm bine bine , să fie fina.
Punem clătitele într-un vas uns cu unt și facem un sos din: 4 gălbenușuri frecate cu 150 gr zahar, 200 gr smantana proaspăta .
Se toarnă totul peste clatite și se dau la cuptor 20 de minte (până încep marginile să se ridice) .
Din cele 4 albușuri ramase facem o bezea cu 200 gr zahar tos ....
După ce trec cele 20 de minte de când am pus un cuptor, punem și bezeaua ... când începe sa devina aurie e gata .. aprox 15 minute ..
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu