275 faina 0.
250 faina manitoba(cu multa proteina)
250 faina manitoba(cu multa proteina)
100gr maia, 70gr iaurt grecesc, 150 lapte degresat, 20gr miere brun, 50gr unt
(un galbenus pt uns)
Preparare
Amesteci laptele,iaurtul ,mierea cu maiaua si adaugi treptat faina ,framanti pana aluatului se dezlipeste de vas ,dupa adaugi untul .
Preparare
Amesteci laptele,iaurtul ,mierea cu maiaua si adaugi treptat faina ,framanti pana aluatului se dezlipeste de vas ,dupa adaugi untul .
Se fac 4 împaturari in 4 ore apoi se pune la frigider 12 ore , dimineață scoteam aluatul și formăm 12 porții (85 gr fiecare) bine strânse ,lasi la dopsit pana se dubleaza .Cand aluatul s-a dublat se coace 10 minute 250 grade, 15 minute 180 grade
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu